Pekerja sebuk kwsp dh p0tong tapi tak masuk akaun, Watie pula k0ngsi m0men indah ini

Sekarang ni tengah kecoh tentang surat terbuka pekerja Bubble Bee yang mendakwa pihak syarikat tidak melakukan caruman KWSP pekerja. Apapun, bukan hal tu yang Ohmedia nak kongsi tapi kita nak cerita tentang momen indah waktu Shuib Ubi dating dengan isterinya, Watie.

Momen indah itu dikongsikan sendiri oleh Watie di Insta Story selepas ditanya pengikutnya. Watie mendedahkan Shuib ketika itu sanggup menyewa sebuah pawagam hanya untuk mereka berdua sahaja meluangkan momen bersama buat kali pertama.

Lepas kami berbalas mesej, dia ada telefon dan tanya bila boleh jumpa. Selepa kita kata ya, dia terus tempah satu pawagam! Jadi dekat situlah perkenalan bermula, bertentang mata.

Apa yang membuatkan Watie lebih terpikat adalah apabila Shuib sangat wangi ketika itu dan kelakar orangnya.

Masa ‘first impression’ tu, dia wangi gila! Bila berborak dia kelakar, kita pula suka gelak. Sebelum tu kalau dia mesej macam tak layan sangat..lambat balas tapi lepas dah jumpa dan ada daya tarikan, lagi ‘sweet’ lah balas mesej dia,”kongsi Watie

PERHATIAN: Pihak kami tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak kami juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri. Please wait while you are redirected...or Click Here if you do not want to wait.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*