“Jangan tamak..” Ramai orang Marah jadi perampas .. Tak sangka ini kata2 Zarina selaku isteri kedua..

Boleh dikatakan isu poligami sejak kebelakangan ini menjadi ‘panas’ di platform media sosial, lagi-lagi selepas kes influencer dikenali sebagai Abang Tesla umum nikahi seorang lagi wanita, baru-baru ini.

Pelakon, Zarina Zainuddin turut tampil memberi pandangannya sebagai seorang yang menjalani kehidupan bermadu.

Kalau orang berkemampuan apa salahnya dia nak menanggung keluarga lain, keluarga baru untuk dia membantu orang lain juga. Bagi saya, berkongsi rezeki juga.

Dalam pada itu, pelakon terbabit berkata bahawa isteri perlu reda jika suami mengahwini wanita lain dan perlu pandai untuk bahagikan masa agar tidak terlalu fikir tentang suami serta tidak memberatkan fikiran si suami memikirkan isteri-isteri.

Malah, Zarina turut beranggapan bahawa wanita tidak sepatutnya bermusuh atau saling membenci, sebaliknya perlu melindungi antara satu sama lain.

Patutnya dia bersyukur, bukan bersikap yang macam tamak.. aku punya seorang, itu suami saya, tak boleh pegang hati manusia sebab dalam pada sayang kita, lelaki lain, perempuan lain.

Bahkan, dia juga berpendapat agar wanita beri saja keizinan kepada suami untuk kahwini wanita lain daripada dia melakukan hal-hal yang tidak sepatutnya dibelakang isteri.

PERHATIAN: Pihak kami tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak kami juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri. Please wait while you are redirected...or Click Here if you do not want to wait.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*