Patut Dah Lama Tak Nampak, Pelakon Komedi CD Rahman Sudah Meninggal Dunia

Patut Dah Lama Tak Nampak, Pelakon Komedi CD Rahman Sudah Meninggal Dunia

Datuk Aziz M Osman telah memuatnaik status di laman instagramnya memberitahu berita kesedlhan atas pemerglan Allahy4rham CD Rahman.

Beliau berkata:

“Adik angkat sy CD Rahman telah menlnggal dunia, berikanlah sedekah Fatihah pada arw4h bagi sesiapa yang mengenali beliau. “

“Semoga kita ketemu di alam yg lain, Rahman. Berehatlah selepas kamu penat melalui pengalaman hidup kamu dalam dunia ini. Al Fatihah”

PERGlNYA SEORANG ANAK SENI TANAH AIR…

INNALILLAHIWAINNALILLAHIRAJIUN…

SALAM TAKZlAH DIUCAPKAN BUAT KELUARGA PELAKON HEBAT ALLAHY4RHAM CD RAHMAN…

Pelakon CD Rahman Dikhabarkan Telah Menlnggal Dunia atas (Faktor Kesihatan)…Allahy4rham Merupakan Seorang Anak Seni Yang Berbakat Besar Dalam Industri Perfileman Negara Kita.

AL-FATIHAH BUAT ALLAHY4RHAM CD RAHMAN…

Semoga R0h Arw4h CD RAHMAN Ditempatkan Dikalangan Orang2 Yang Beriman…

Siapa yang masih ingat lagi aksi k3jar meng3jar dalam filem Senario Lagi arahan Datuk Aziz M Osman, Wahid sebagai pencurl kereta termasuk jalan estate di mana terlihat sekumpulan indla mengalami ker0sakan kereta. Kebetulan mereka adalah rombongan pengantin lelaki yang stvck untuk menghadiri upacara majlis perkahwinan.

Ingat watak yang bercakap “kalau you setuju you jatvhkan kapala” itulah CD Rahman”

Pelbagai kenangan arw4h dalam perfileman negara, sama ada watak komedi mahupun watak kekeluargaan.

Semoga beliau ditempatkan bersama mereka beriman. Al Fatihah

PERHATIAN: Pihak kami tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak kami juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri. Please wait while you are redirected...or Click Here if you do not want to wait.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*