Masih Ingat Anak Lelaki Stephen Chow Dalam CJ7? Penampilan Terkininya Buat Ramai Tak Sangka

Adakah anda masih ingat anak lelaki Stephen Chow yang berlakon bersama-samanya dalam filem CJ7? Untuk anda yang pernah menonton filem ini, pasti tidak asing lagi dengan kanak-kanak ini.

Filem Ikonik CJ7

Jika anda peminat filem Sci-Fi Hong Kong, anda mesti kenal dengan filem ikonik Stephen Chow, CJ7. Filem ini mengisahkan tentang hubungan seorang bapa (Stephen Chow) dan seorang anak lelaki bernama Dicky (Xu Jiao) yang sangat nakal.

Dalam filem tersebut, Xu Jiao memainkan watak sebagai seorang kanak-kanak lelaki yang mempunyai seekor mainan berupa seekor anjing dari angkasa lepas.

Seorang Wanita
Tidak ramai yang tahu bahawa peranan Dicky, anak lelaki Stephen Chow, sebenarnya ddilakonkan oleh Xu Jiao, yang merupakan seorang gadis!

Semasa pengambaran filem CJ7, Xu Jiao baru berusia 10 tahun. Kini, dia berusia 25 tahun dan dilihat sering meneroka kerjayanya pada usia yang sangat muda.

Mendapat Perhatian Peminat

Kejayaan lakonanya melakonkan watak sebagai Dicky dalam file CJ7 telah membuka ruang kepadanya untuk meceburi industri seni dengan lebih mendalam.

Kini, beliau baru sahaja melancarkan 8hari Untuk pengetahuan, dia juga pernah menjadi pelajar di Art Center College of Design di California. Penampilannya berjaya membuatkan peminatnya terharu dan kagum.

PERHATIAN: Pihak kami tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak kami juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri. Please wait while you are redirected...or Click Here if you do not want to wait.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*