Abang Tesla sindir netizen, ‘tak shaking’ pula isu Hot Daddy -“Siap wish good luck!”

Abang Tesla sindir netizen susulan ada sesetengah pihak yang seakan menyokong perbuatan seorang lelaki dipercayai ‘gigolo’ yang baru-baru ini ditahan pihak berkuasa dipercayai melakukan aktiviti persundalan termasuk menjual konten tidak senonoh.

Tiada yang buat video ‘shaking’ sebab marah pula
Ujarnya, tindakan sesetengah pihak yang menyerangnya sewaktu berpoligami dilihat berat sebelah kerana dia dihentam teruk walaupun tidak melakukan perkara yang salah.

Hal tersebut berbeza dengan lelaki dikenali sebagai ‘Hot Daddy’ apabila siap diberikan ‘gift’ sewaktu bersiaran langsung selepas dibebaskan dengan ikat jamin dari tahanan polis berhubung kes tidak bermoral.

“Mana haritu yang shaking. 20 orang yang berlakon kau tak shaking. Yang aku dua orang korang shaking pulak. Mana pergi? Siap wish good luck semua,”ujarnya.

@abg.tesla

Ramai ke yang shaking ?? 🤣 #abgtesla

♬ original sound – ABG.TESLA – ABG.TESLA

Abang Tesla sindir netizen, benda sekarang dah terbalik
Pemilik nama sebenar, Khaliltizam Yusri itu mengatakan seperti dunia ini sudah terbalik kerana mengangkat orang yang sebegitu tetapi dirinya dihentam teruk sewaktu viral dahulu.

” Benda sekarang dah terbalik la. Orang yang tak betul korang pergi angkat. Aku ni korang tendang sampai nak jatuh gaung haritu,” katanya.

Abang Tesla sindir netizen sebab Hot Daddy siap dipanggil buat podcast
Terdahulu, tular di media sosial berkenaan beberapa gambar Hot Daddy yang dipercayai dijemput oleh pihak sebuah podcast bagi sesi temubual.

Susulan daripada itu, pihak Mufti Pulau Pinang, Datuk Seri Wan Salim Wan Mohd Noor telah bersuara dengan berharap agar pihak kerajaan mengambil tindakan ke atas penganjur podcast tersebut.

Menteri Agama juga, YB Senator Datuk Dr Mohd Na’im Mokhtar berharap para pempengaruh bertanggungjawab agama dan negara berhubung konten yang dibuat kerana boleh mempengaruhi banyak pihak.

Namun begitu, pihak podcast yang mengundang ‘gigolo’ berkenaan menafikan dakwaan mereka menyokong tindakan dilakukan individu itu.

Sumber: TikTok abg.tesla via omm

PERHATIAN: Pihak kami tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak kami juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri. Please wait while you are redirected...or Click Here if you do not want to wait.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*