“Bismillah, Segala Titik Peluh Yang Dibina From Scratch Bersama Suami, Telah Dipindahkan Kepada Aisyah 100%…” – Aisyah Hijanah

Beberapa bulan yang lepas telah tular mengenai hubungan suami isteri Influencer terkenal, Aisyah Hijanah serta suaminya Alif Teega yang kini sudah berkahwin buat kali kedua bersama seorang Staf Hijanah bernama Fatin.

Tidak membuat apa-apa kenyataan mengenai status perkahwinan selepas isu melibatkan perkahwinannya itu tular, hari ini, Aisyah Hijanah telah memuat naik kenyataan berkenaan dengan harta miliknya bersama suami terhadap Syarikat Hijanah telah dipindahkan kepadanya 100%.

Ramai rakan selebriti serta Influencer mengatakan bahawa jualan Hijanah angkat meningkat selepas ini, dan ramai juga yang menyokong tindakan Aisyah yang telah memindahkan segala hartanya bersama suami kepadanya. Ada juga yang mengatakan bahawa Aisyah memang seorang yang berfikiran jauh.

Sumber: Instagram

PERHATIAN: Pihak kami tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak kami juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri. Please wait while you are redirected...or Click Here if you do not want to wait.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*