“Suami aku tu bongok..” Gara2 satu permintaan ‘istimewa’ tidak dipenuhi, Luahan Almy Nadia pula jadi perhatian..

Datin Ungku Almy Nadia binti Ungku Aminuddin Shah Atau lebih dikenali sebagai Almy Nadia merupakan seorang pelakon, dan model wanita Malaysia. Almy Nadia telah berkahwin dengan pelakon lelaki dan ahli perniagaan Malaysia iaitu Fizz Fairuz dan dikurniakan 4 orang cahaya mata termasuk salah satunya adalah anak angkat.

Almy Nadia memulakan kerjayanya sebagai seorang pelakon setelah menyertai pertandingan Dewi Remaja pada 2005/2006. Selepas berkahwin, Almy Nadia sibuk menguruskan anak-anak dan suami tercintanya itu.

Suami Nasihat Supaya Tak Payah Kurus!
Seperti yang kita ketahui, bahawa Almy Nadia sering mendapat kecaman serta komen daripada netizen mengenai berat badannya. Baru-baru ini, tular satu video di laman tiktok milik akaun @fizzfairuz16 yang mendapat perhatian ramai. Video berkenaan mencecah sebanyak 1 juta tontonan, 55 ribu tanda suka dan 7 ratus komen.

Di dalam video berkenaan, memaparkan Almy Nadia sedang bercakap mengenai Fizz Fairuz yang tidak menginzinkan dirinya untuk turun berat.

“Suami aku tu bongok, dia kata Ma jangan la kurus Ma, kalau dah kurus nanti you takde bontot Ma. Kalau you kurus takde bonggol2 i nak peluk, i nak gigit gigit”

“Suami aku marah kalau aku nak kurus, dia kata nanti ko dah skeping ko dah tak lawa, ‘aku macam please la Pa give me a chance to kurus”

“Boleh kau kurus, tapi sabar bagi anak-anak besar, saya kalau menyusu mesti gemok sebab saya makan”-kata Almy Nadia

Rata-rata pada ruangan komen, netizen turut memuji sikap Fizz Fairuz yang sangat memberi semangat kepada Almy Nadia itu.

“Itulah suami, yang penting dia sayang kita dan tak berubah hati dah bersyukur sgt2”

“Actually suami dia bijak, dia tahu yang to nurture children it’s come from the mother, He don’t want the mother to be stress about to loose weight”

” Sama macam laki aku tak bagi kurus sangat, tak sedap peluk katanya”-kata mereka

PERHATIAN: Pihak kami tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak kami juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri. Please wait while you are redirected...or Click Here if you do not want to wait.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*